Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

70.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

Samuel Wilkinson

samuel wilkinson

Samuel Wilkinson

Tradíció és futurizmus

A ravensbourei College of Art & Design bútor és terméktervező szakán diplomázott 2002-ben. Egyetemi évei alatt számos design díjat nyert, mint például az RSA díj és a D&AD New Blood. 2002 után azonnal el kezdett dolgozni olyan vezető tanácsadóknak, mint a Tangerine, Fitch: London, PearsonLloyd és Conran. Ez idő alatt számtalan díjnyertes projekten dolgozott a British Airways, Audi, LG, Samsung és a Virgin Airways számára.

Samuel 2007 végén megalapította saját stúdióját, majd egy évvel később 2008-ban befejezte legnagyobb munkáját a lausanne-i L'arbre de Flonville-t Svájcban. A Le Flon - egy régi ipari terület - helyreállítási projektjének keretén belül ez a munka volt az első.

A közelmúltban elkészült munkái a Hulger számára tervezett Plumen 001 izzó, melyet Hulgerrel közösen terveztek és a 'Vessel Series' a kézzel fúvott üveg lámpákból álló kollekció a Decode London részére, amely nemzetközi elismerést nyert. A Brit Insurance 2011-ben a Plumen 001-nek ítélte a világ egyik legnevesebb díját a Design of the Year díjat. Szintén ebben az évben megkapta a rangos Black Pencil díjat a D&AD-től.

A világ több neves design gyűjteménye is felfigyelt e termékre köztük a Victoria & Albert Museum Londonban, a Finnish Design Museum és a Cooper Hewitt Colleciton New Yorkban.

A stúdió munkái széles spektrumot ölelnek fel a fogyasztói termékektől a nyilvános közegbe való tervezésig. Az elkötelezettségét és lelkesedését tükrözi minden egyes alkotása. Tervezéskor mindig friss, dinamikus hozzáállással közelíti meg mind a funkciót mind a formát.