Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

70.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rikke Hagen

rikke hagen

Rikke Hagen

Alkotásaival mesélő

Rikke Hagen életéről üveg és kerámia alkotásai mesélnek. 1998-ban diplomázott a dán tervezőiskolában. Ekkor nyitotta meg saját üveg műhelyét, ahol egyedi munkái készültek. A műhely 2008-ig működött. 2004-ben, az egyre növekvő érdeklődésnek köszönhetően megtette az első lépéseket a Copen Hagen design stúdió létrehozása felé. Ezen a néven fejleszti azóta Rikke Hagen saját terveit és munkáit olyan vállalatok számára, mint a Normann Copenhagen vagy a Holmegaard.

Ma a tervezési folyamatra összpontosít az ötlet felmerülésétől a kész termék megszületéséig. A Copen Hagen 2008-ban Párizsban jelent meg első design termékeivel. A stúdió székhelye Koppenhágában van, ahol Hagen csatlakozott egy kilenc egyéni tervezőből, illusztrátorból és építészből álló kreatív csapathoz, akik közös irodán és műhelyen osztoznak.

A stúdió alapelveit három kifejezéssel lehet jellemezni:

Minőségi tervezés: „A tökéletes design-megoldásokra törekszünk gondosan ügyelve az anyagválasztásra és a kidolgozásra. Ez az a részlet, ami megkülönbözteti munkánkat.”

Innováció és know-how: „Mindig új utakat keresünk az anyagok és a technológiák terén. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy megőrizzük kíváncsiságunkat, mikor egy új és innovatív megoldást fejlesztünk.”

Humor: „Elengedhetetlen egy kis szórakozás, amikor új feladatba fogunk. A jó eredmény legfontosabb kiindulópontja a motiváció.”