Termékek Menü

Fejléc ingyenes szállítás

70.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

Finta Csaba

Finta_Csaba

Finta Csaba

A magyar high-tech őrült

Finta Csaba a MYD-II Belsőépítészeti Iroda cégvezetője, belsőépítész tervezője, designere és a bodor audio + egyedi hangrendszereket gyártó cég egyik alapító tagja és designere. Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen végezte, emellett még tanult a Delfti Műszaki Egyetem Terméktervező Karán is.

A MYD-II belsőépítész és designer csapat 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy friss, haladó szellemiségű tárgyakat, belső tereket, épületeket tervezzen megrendelői számára, s mindezt nagy szeretettel, élvezettel és munka iránti alázattal. Tevékenységi körükbe tartozik a tervezés, tárgytervezés, grafikai tervezés, öltözéktervezés és projektvezetés. A tervezési folyamat számukra nem ér véget a terezéssel: a megrendelővel szoros együttműködésben a megvalósulásig vagy akár ennél tovább is jelen vannak egy-egy munkában, hiszen igazán eredményesen dolgozni csak akkor lehet, ha az elejétől a végéig, a legapróbb részletekig kézben tartják a munkát.

Fontos számukra, hogy a kialakított koncepciót, gondolatiságot következetesen végigvigyék. A teljesen komplett szolgáltatás kiegészítésként a tervezés idejére projektmenedzselést vállalnak, a kivitelezés során művezetés keretében kísérik tovább a munkát. Megbízható kivitelezői és szakági tervezői kapcsolatokkal rendelkeznek, melyek szintén döntő fontosságúak az igényes végeredmény eléréséhez. A belsőépítészeti tervezéstől a tárgy- és arculattervezésig rengeteg referenciával szolgálnak.

Az irodák, hotelek, magánlakások, éttermek kávézók, szépségszalonok mellett bútor - és tárgytervezés terén is kiemelkedő munkásságuk. Referenciamunkáikból néhány példa a Bang & Olufsen Audi Hungária-val közös bemutató termek belsőépítészeti arculat- és koncepció terve, Moll töltőállomások belsőépítészeti arculatának kifejlesztése, tervezése hat országra vonatkozóan, a Mom Park (Budapest) közösségi terek komplett belsőépítészeti arculatának újratervezése, a velencei Termál Resort & Spa belsőépítészeti tervezése, a WABI Szépségcentrum és Hotel (Sopron) komplett belsőépítészeti tervezése, a Vita Juice üzletlánc belsőépítészeti és arculattervezése, a BringaPont: Kerékpár-tároló koncepciótervezése, a Bodor Audio: Professzionális High-End hangfal formatervezése...

Finta Csaba a belsőépítészet és tárgytervezés mellett a hangtechnika világába is bekerült, amikor különböző munkák kapcsán kapcsolatba került Bodor Ferenccel.. “Gyerekkori szerelmem a hangtechnika. Azóta vonz a zene, a hang és a különböző hangrendszerek. Már 14 éves koromban szét- és összeszerelgettem rádiókat, magnókat. Később erősítőt, hangfalat, lemezjátszót terveztem, majd az előző cégemben, a Hold Műhelyben egyedi hangfalakat terveztem és építettem…A folyamatos fejlesztésem és az egyre szorosabb kapcsolat közben jött az ötlet, hogy csináljuk együtt: Feri a hanghoz, a belsőhöz ért, én pedig a dizájnhoz, a külsőhöz” - mondta hangtechnikai munka kezdeteiről Csaba.